naslovna
Collaborations Fashion Featured

I am back!

November 11, 2018

Hello everyone!

Nakon dužeg odustva sa mog bloga, ponovo sam tu i to u najboljem momentu- nakon velike četvorke!!

Nakon nedavno održanog Fashion Week-a u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu glavna tema jeste- odeća!

Prikazane kolekcije, novi trendovi, kao i ko je šta nosio od slavnih ličnosti i blogera je definitivno moj fokus ovog meseca J

Sigurna sam da svi vi koji me pratite ste već upućeni u moju opsednutost odećom ali podjednako bitna stavka u mom garderoberu jesu i sredstva za održavanje istog. U nastavku ćete videti  mog saveznika kada je u pitanju održavanje stvari u mom garderoberu!

S obzirom na to da moje veštine kao domaćice nisu još uvek na zavidnom nivou, moje haljine su više puta bile oštećene , sa sitnim flekicama, isprane boje zbog upotrebe loših deterdženata ili korišćenja pogrešnog deterdženta za odredjenu tkaninu.

ALI….. (dramatični zvuk bubnjeva) tu na scenu stupa Perwoll Renew Advanced Effect sa novom generacijom specijalnih tečnih deterdženata! Perwoll Color&Fiber specijalni deterdžent za obojene tkanine i moj najbolji prijatelj ovih dana , ojačava vlakna materijala i održava boju vaše odeće postojanom!Novi unapređeni Perwoll Color&Fiber poseduje tehnologiju koja čuva vlakna i aktivno neguje Vašu odeću tokom pranja. Njegova formula inspirisana je lepotom, unapređena je i spakovana u novu bocu.

Koristim ga više od mesec dana i s obzirom da mi se ništa od gorenavedenih situacija kojih se svaka žena plaši (a i većina muškaraca) nije desila, definitivno dobija najvišu ocenu za održavanje moje odeće!

NAPOMENA: Obavezno pročitajte uputstva za pranje odeće na etiketi jer odgovarajuća upotreba i Perwoll mogu učiniti Vašu odeću ponovo lepom!

Xoxo Mima

001 003

shirt by modna kuća mona
jeans by zara
shoes by gianvito rossi
photo by Marija Timotijević

You Might Also Like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/5/d/mimaschoice.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

No Comments

Leave a Reply