image1
Collaborations

2017 with Perwoll !

January 9, 2018

Srećna Nova godina i Božićni praznici!!

Želim Vam sve najlepše u ovoj godini,nadam se da ste bili zadovoljni sa prethodnom i da će Vam 2018 biti još bolja !

Ukoliko još uživate u prazničnom raspoloženju (blago vama) ovaj post pogledajte malo kasnije, ali ako ste se već vratili svojim uobičajenim obavezama onda možete da nastavite sa čitanjem J

Za sve Vas koji me redovno pratite, znate da sam ozbiljan fan Perwoll specijalnih deterdženata i odlučila sam da napravim malu retrospektivu svih Perwoll proizvoda koje sam koristila.

Perwoll renew 3D Color je specijalni tečni deterdžent koji pruža vrhunsku negu vašoj omiljenoj odeći u boji! Formula za obnavljanje renew 3D Color brine o tkanini i vraća intenzitet bojama, dok ujedno pruža neophodnu negu garderobi prilikom, kako mašinskog, tako i ručnog pranja!

Perwoll renew 3D Black je specijalan tečni deterdžent koji neguje i čuva intenzitet tamnih tkanina. Zahvaljujući svom inovativnom obnavljajućem efektu i formuli, sprečava da boje izblede, dok ujedno uklanja siva vlakna na tamnoj odeći nakon samo nekoliko pranja, čineči ih mekanim na dodir.

Uz Perwoll renew 3D White i sivo-bela haljina postaje ponovo sjajna, nakon samo nekoliko pranja. Specijalna formula koja obnavljaju belu boju, štiti vašu odeću od pojavljivanja sivih nijansi i čini da boja zadrži sjajnu i postojanu belu kao prvog dana..

Perwoll renew 3D Wool & Silk specijalni tečni deterdžent sa obnavljajućim efektom, se koristi za vunu, svilu i osetljive tkanine svih boja. Definitivno moj favorit, svaki Vaš džemper će biti još mekši i prijatniji na dodir uz redovno korišćenje Perwoll 3D Wool & Silk-a.

Perwoll activecare 3D Sport je poslednja inovacija u svetu specijalnih tečnih deterdženata za veš. Uz pomoć mikro kapsula Perwoll Sport neutralizuje neprijatne mirise i pruža dugotrajni osećaj svežine tokom sportskih aktivnosti. Njegova formula brine o tkanini Vaše sportske odeće i štiti je od slabljenja. 

Perwoll Care & Repair Effect poseduje obnavljajući efekat koji deluje na tkaninu tako što  smanjuje habanje i nastajanje grumuljica do čak 80 odsto. Najbolji rezultati protiv habanja odeće su vidljivi na pamučnim i kombinovano pamučnim tkaninama prilikom, kako mašinskog, tako i ručnog pranja. Perwoll Care & Repair Effect tečni deterdžent, učiniće vašu odeću negovanom i vidljivo lepšom već nakon prvog pranja, dok će kvalitet Vaše omiljene pamučne majice ostati nepromenjen.

S obzirom da mi se više puta desilo da upropastim omiljenu majicu ili džemper, mislim da će Vam ovo pojašnjenje za svaki od deterdženata biti više nego korisno! Takođe, tu je i katalog svih oznaka za pranje veša kako se ne biste zbunili prilikom razvrstavanja garderobe :)

image3

Nadam se da će Vam ovaj tekst biti mali podsetnik kako da na pravi način održavate sjaj Vašeg garderobera, tj Vaših odevnih komada u njemu :)

You Might Also Like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/5/d/mimaschoice.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

No Comments

Leave a Reply