11
Collaborations

DRESS TO IMPRESS ON YOUR BADOO DATE

November 28, 2017

Verovatno ne postoji nijedna devojka koja pre prvog dejta nije stajala ispred svog ormana sa poznatim pitanjem u glavi – „Šta da obučem?“. Da biste bile fokusirane na samo upoznavanje a ne samo na neprestano telefoniranje svim drugaricama u potrazi za savetom za savršeni, efektan/nisam se previse trudila autfit, evo nekih predloga za idealnu odevnu kombinaciju za prvi sastanak!

e1e54e55344175.5980d106cc47b

Ali pre nego što dođemo do sastanka – gde upoznati nekog sa sličnim interesovanjima, zanimljivu,kreativnu osobu koja bi promenila vaš život nabolje? Možda na poslu, u klubu ili na faksu, ali moj predlog je aplikacija Badoo. S obzirom da je to najveća dejting aplikacija na svetu sa preko 360 miliona korisnika , sigurno ćete naći nekoga za sebe; osim toga, postoji gomila kul opcija (kao što je video chat) da vam olakša potragu „na prvi swipe“.

Ako ste u srećnoj vezi ili niste zainteresovane za tako nešto, na Badoo-u imate opciju za upoznavanje novih ljudi van dejting konteksta (dakle, za sklapanje prijateljstava), što je super ukoliko, na primer, putujete negde i želite da upoznate lokalce.

10

A sada, savršena kombinacija:

 1. Budite svoje.
  Ko vas voli, voleće vas takve kakve jeste. Obucite nešto što je u vašem stilu i u čemu se osećate dobro, nešto što predstavlja vas.
 2. Obucite nešto udobno.
  Ne kažem da treba da se pojavite u donjem delu pidžame, ali jako je bitno da vam ne bude neugodno u onome što ste obukli. Prvi put izaći sa nekim je dovoljno stresno, ne treba vam još i da vas nešto žulja.
 3. Izaberite odeću u skladu sa prilikom
  Kada se odlučujete šta ćete obući, nemojte da smetnete sa uma gde idete. Na primer, duga, svečana haljinu nije baš idealan izbor za običan izlazak u bioskop, kao ni starke ako pljušti kiša.
 4. Manje je više
  Ne preterujte sa šminkom, previsokim štiklama (pogotovo ako ih ne nosite često) i gledajte da stavite fokus na samo jedan deo tela koji će biti otkriven – ramena ili noge, recimo
 5. Ostavite sebi dovoljno vremena
  Ne odlažite biranje odeće za poslednji trenutak. Verujte mi.
 6. Ne zaboravite detalje
  Torbe, nakit, šeširi i drugi aksesoari mogu da podignu kombinaciju na potpuno drugi nivo i daju mi lični pečat. Ako ste se opredelili za all black everything outfit, izaberite makar jedan detalj u boji koji će razbiti monotoniju.
 7. Budite nasmejane
  Pored toga što nosite na sebi što svakako može da utiče na vaše samopouzdanje i raspoloženje,  ono što nosite u sebi je daleko važnije. Vaš osmeh je najbolji aksesoar svakoj kombinaciji i nezaboravna stavka svakog prvog utiska.

You Might Also Like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/5/d/mimaschoice.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

No Comments

Leave a Reply