perwoll-activecare-3D-sport-03
Collaborations Featured

Perwoll activecare 3D Sport

August 2, 2017

Zdravo devojke!

Leto već uveliko traje i većina nas se setila u poslednjem momentu da bi verovatno trebalo da poseti teretanu i da želi telo supermodela za nekih mesec dana :)
Ja ne spadam u one koji vole da provode sate i sate vežbajući ali se svakako divim svima koju su posvećeni bilo kom sportu. S obzirom da je meni motivacija preko potrebna za teretanu a verujem i većini vas, jedna od stavki koja mene motiviše jeste kupovina nove sportske opreme!! :) (uvek se nekako sve vrti oko mode :)

Dobra sportska oprema treba da bude vaš savezik u toku treninga, jer posle tog silnog mučenja u teretani poslednje o čemu želite da razmišljate jeste da li vam se majica razvukla, helanke pukle ili vas patike žuljaju.

Jedan od načina na koji ja vodim računa o sportskoj opremi i njenom održavanju jete upotreba Perwoll activecare 3D Sport deterdženta.

Perwoll activecare 3D Sport je poslednja inovacija u svetu Perwoll specijalnih tečnih deterdženata za veš koji uz pomoć mikro kapsula neutralizuje neprijatne mirise i pruža dugotrajni osećaj svežine tokom sportskih aktivnosti. Zahvaljujući specijalnom deterdžentu, za mašinsko i ručno pranje, moćićete bezbrižno da uživate u aktivnom životu svakoga dana !!

xoxo Mima

perwoll-activecare-3D-sport-01
perwoll-activecare-3D-sport-02
perwoll-activecare-3D-sport-04

photo for Nike – Rastko Surdic

You Might Also Like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/5/d/mimaschoice.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

No Comments

Leave a Reply